Tijdrit triatlonclub Lostriamigos

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/05/2014
Hele dag

Locatie
Damsesteenweg Dudzele

Category(ies)


Tijdrit over 17 km in 2 rondes.

Een schitterend parcours, snel en verkeersvrij. Er zitten maar 3 “echte” bochten in en voor de deelnemers van de vorige editie: de “u-turn” is er uit gehaald. Met andere woorden een supersnel parcours waar je jezelf eens in de zone kan geraken op de weg. De tijdrit bestaat uit 2 categorieën: om 12:00 uur starten de individuele rijders tot 15:00 uur en dan starten de ploegen. Bij de ploegen mag je maximum met 5 starten en moeten er 4 over de finish komen, bij de laatste van de vier stopt de tijd.

Tijdrijden zit al een tijdje in de lift en we kunnen dus rekenen op de toppers uit het circuit. Maar laat je niet afschrikken door deze snelheidsduivels als je zelf maar een recreant bent. De tijdrit is er voor iedereen, gelijk welk niveau.

Voor de ploegen is er uiteraard hetzelfde parcours maar tussen de ploegen zal er iets meer tijd zijn om te vertrekken. Ook de ploegentijdritten zitten in de lift en niet alleen voor de rijders maar ook voor de toeschouwers is dat een heel spektakel om te zien als je weet dat de gemiddelden tegen de 45 km/u zijn.

Maar ook aan de supporters wordt er gedacht: Er is een grote bar voorzien waar je terecht kan voor een natje en een droogje. De kleinsten kunnen er spelen in het springkasteel maar er is ook een hele speelplaats waar ze kunnen ravotten, fietsen en skaten als ze dat willen. Dus breng gerust de familie en vrienden mee en maak er gewoon een leuke en gezellige middag van.

Tijdrit Triatlonclub Lostriamigos
Tel: 0473/800620
Mail: tijdritlostriamigos@hotmail.com
Site: http://www.lostriamigos.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.