Het snelste bedrijf 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 15/06/2019
00:00

Locatie
Kluisbergen

Category(ies)


Website: http://hetsnelstebedrijf.be/

Volgende editie van Het Snelste Bedrijf: zaterdag 15 juni 2019!

Het Snelste Bedrijf, een uniek evenement op maat van bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en originele teambuilding, wordt op zaterdag 15 juni gereden in Kluisbergen en Oudenaarde.

Het wordt intussen al onze zesde editie. Nieuw dit jaar is de locatie voor het wielerdorp! Bekina Boots uit Kluisbergen nam dit jaar voor het eerst deel en was zo enthousiast dat ze ons spontaan aanboden om onze gastheer te zijn in 2019. Ons vernieuwde concept dat jullie allemaal kon bekoren, behouden we uiteraard wel. Dat betekent dat we, behalve onze traditionele ploegentijdrit, de andere twee disciplines – spurten en klimmen – terug op het programma zetten. Die eerste gaat door op rollen in het wielerdorp, voor de tweede trekken we weer naar de mythische beklimming van de Oude Kwaremont.

Tussen de disciplines door kunnen renners en hun supporters zich amuseren in het wielerdorp dat speciaal voor dit evenement opgetrokken wordt. We willen namelijk ook vrienden en familie van onze bedrijven een leuke dag bezorgen. We sluiten deze sportieve dag af met een gevarieerd avondprogramma en de prijsuitreiking.

De opbrengst van Het Snelste Bedrijf gaat naar het Goede Doel. Schrijf in voor 31 december en krijg 100€ korting!