Velodome criterium

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/09/2014
11:00 - 17:00

Locatie
Velodome Criterium

Category(ies)


Race alleen, met vrienden of collega’s tegen de klok

Op 28 september organiseert Velodome zijn eerste criterium. In de vergeten traditie van de Handjeskermis, een buurtfeest dat tot midden vorige eeuw de hoek van de Boomgaardstraat en de Grote Steenweg in Berchem eens per jaar inpalmde, richt Criterium Velodome zich tot sportievelingen van alle niveaus en leeftijden.

Deelnemers meten zich met elkaar in een tijdrit, via een parcours van 2 km, dat volgens de categorie één tot meerdere keren afgelegd moet worden: voor jeugd en volwassenen, voor mannen en vrouwen, voor individuele renners en voor ploegen voor vrienden of collega’s.
En we hebben zelfs een criterium ouder/kind gepland, dus niets weerhoudt u om met uw zoon/dochter een schitterende koersduo te vormen.
Voor deelnemende ploegen opgelet: jullie zijn met maximaal 8 en er rijdt minstens één dame in het team mee.
Met genoeg randanimatie voor het ganse gezin is het Velodome Criterium een familiaal en sociaal fietshappening. Naast het parcours is er o.a. een divers cateringaanbod, live muziek en alles wat je moet weten over de fiets. En wees gerust, we hebben aan alles gedacht: op groot scherm kan je het WK wielrennen in Ponferrada volgen en een Belg naar de eeuwige glorie schreeuwen.

Website: www.velodome.cc/velodomecriterium

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.