ZLM Roompot Tour Ploegentijdrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 15/04/2016
11:30 - 14:00

Locatie
Tholen

Category(ies)


Wil je proeven aan de unieke wielersfeer tijdens de ZLM Roompot tour op Tholen? Schrijf je dan nu in met drie van je vrienden (ploegen van vier) en ervaar wat het is om als een prof achter motoren begeleid te worden op een verkeersvrij parcours. Er zal tijdens deze ploegentijdrit startgelegenheid zijn voor zowel licentiehouders, als niet licentiehouders. Deelnemen is mogelijk met een race- of sportfiets op basis van een dag licentie, welke te verkrijgen is vanaf een leeftijd van 16 jaar.
Het eerste team zal op vrijdag 15 april omstreeks 11:30 uur starten, waarop de volgende teams om de minuut worden losgelaten op het verkeersvrij wedstrijdparcours. De start en finishtijd zal waargenomen worden met professionele tijdsregistratie er zal tevens (professionele)medische bijstand aanwezig is. Er kan gebruik worden gemaakt van kleedkamers en wasgelegenheid en is er een aparte parkeergelegenheid voor de deelnemers. (latere informatie volgt)
Er zullen prijzen worden uitgereikt aan het snelste mannen- gecombineerde- en vrouwenteam, dus schrijf je snel in via onderstaande link. De startplaatsen zijn beperkt en vol is vol! Inschrijven op de dag zelf is niet mogelijk!
http://fd8.formdesk.com/tmz/PLOEGENTIJDRIT_Tholen2016